ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR
ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR
İçeriği Görüntüle

Alanya’da en uzun soluk yayla şenliklerinden olan Çamlıcalar Mahallesi sakinleri tarafından Tokar’da düzenlenen 22. Tokar Yaya Şenliği’nde ağalık ihalesini bu yıl 750 bin liralık en yüksek teklifi veren Mehmet Aydıngöz kazandı. Geçen yıl yapılan 21'inci şenlikte ise ağalık unvanını 1 milyon lira teklif veren Fikret Erdoğan almıştı.
Geçen yıla göre ağalık bedelindeki 250 bin liralık düşüş, ekonomik durgunluğun geleneksel ağalık yarışına da yansıdığı şeklinde değerlendirildi.
Çamlıcalılar Derneği Başkanı Özcan Yalçın ise şenliğe katılarak destek veren tüm hemşehrilerine, sponsorlara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, Tokar Yayla Şenliği'nin birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir gelenek olduğunu söyledi.