Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de sezonun son maçında Vavacars Fatih Karagümrük ile bugün deplasmanda karşılaşıyor. 61 puanla Avrupa Kupalarına katılma umudu taşıyan Alanyaspor, 57 puana sahip ve hiç bir iddiası bulunmayan Fatih Karagümrük'ü yenerek sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor.  İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Pazar günü (yarın) saat 16.00'da oynanacak karşılaşmada Fırat Aydunus, Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Neslihan Muratdağı olacak. 

DENK TAKIMLAR
Aytemiz Alanyaspor ile Fatih Karagümrük bugüne kadar sadece 3 kez lig maçında karşı karşıya geldi. Süper Lig'de oynanan bu üç karşılaşmada taraflar 1'er galibiyet ve beraberlik elde etti. Ligin ilk yarısında Alanya'da oynanan karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

ALANYASPOR'DA 8 EKSİK
Aytemiz Alanyaspor'da kart cezalısı Emre Akbaba ile Efkan Bekiroğlu ve sakatlıkları bulunan Erencan Yardımcı, Tayfur Bingöl, Borja, Milinoviç, Ahmet Gülay ve kaleci Yusuf eksik oyuncular. Fatih Karagümrük'te Kerim Frei ve Rayyan Baniya sakatlık nedeniyle Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek. 

AVRUPA İHTİMALİ ?
Süper Lig'de Avrupa vizesi alacak son takım, ligin son hafta maçlarında belli olacak. Avrupa vizesine iki takım 61 puanlı Aytemiz Alanyaspor ve 62 puanı bulunan İstanbul Başakşehir Futbol Kulöçübü talip. Alanyaspor'un Avrupa'ya gidebilmesi için Fatih Karagümrük maçından mutlak galibiyet alıp ve Başakşehir'in de puan kaybetmesi gerekiyor. Başakşehir ise, son haftayı üç paunla kapadığı veya Alanyaspor puan kaybettiği takdirde avrupa vizesi alacak.