Corona Virüsü salgını kapsamında Covid 19 testi pozitif çıkması sonucu bir süre evinde karantina altında kaldıktan sonra ikinci nesti negatif çıkan ve görevine başlayan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu örnek bir davranışa imza atarak, Türk Kızılay'ına İmmün Plazma bağışında bulundu. 

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kasapoğlu'nun bu örnek davranışına sessiz kalmayarak, İmmün Plazma Bağışçısı olduğu için bir teşekkür belgesi verdi. 
Kınıkoğlu'nun imzası ile verilen belgede şu ifadeler yer alıyor:
"Dünya çapında hızla yayılan ve ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs salgını bütün dünyayı çaresiz bırakmıştır. Bu zorlu mücadele döneminde, hastalıkla karşılaşma ve başarılı bir tedavi sonrası sağlığına kavuşmuş olan siz değerli bağışcımız, dünyayı etkisi altına alan bu salgında büyük bir kahramanlık örneği göstererek, bağışladığınız plazma ile başkalarının da hayatlarının kurtarılmasına vesile oldunuz. Büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiç bir karşılık beklemeksizin ilk kez İmmün Plazma bağışlayarak Türk Kızılay'ın seçkin kan bağışçıları arasına siz de katıldınız. Siz değerli bağışçımıza bu örnek davranışınız nedeniyle Kızılay'ın kan bağışçıları için hazırladığı bu Berat ile Kızılay ve ihtiyaç sahipleri adına minnettarlığımızı sunar, kalbinizdeki iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz."