Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta lider Kestelspor, Konya deplasmanında Sarayönü Belediyespor'u 3-0'lık skorla geçerken, zirve takibindeki rakipleri ise kaybetti. Alanyalı Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy'un başındaki Manavgat Belediyespor, kendi sahasında Isparta 32 Spor ile 2-2 berabere kalırken, Karaman Belediyespor ise Akşehir deplasmanında 4-0'lık skorla yenildi. Sarayköyspor, Kepez ile 1-1 berabere kalırken, Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Ereğlispor 1-1, Çal Belediyespor ise Burdur MAKÜ'yü 4-1 yenmeyi başardı. Ortaca Belediyespor evinde Yatağanspor'u 3-1'lik skorla geçmeyi başardı. 

Bu sonuçlara göre puanını 22'ye yükselten Alanya temsilcisi Kestelspor, liderliğini korurken, 20 puanı bulunan Manavgat Belediyespor ise ikinci sırada yerini koruyor. Manavgat Belediyespor ile aynı puana sahip olan Ortacaspor ise 20 puanla üçüncü sırada yer alırken, 19 puanlı Karaman Belediyespor 4'ncü, 18 puanlı Akşehirspor 5 ve aynı puana sahip Isparta 32 Spor ise 6'ncı sırada yer alıyor. 

Ligde 16 puanı bulunan  Sarayköyspor 7'nci sırada, 14 puanlı Yatağanspor 8'nci, 9'ar puana sahip Sarayönü Belediyespor 9, Bucak Belediyespor Oğuzhanspor ise 10'ncu sırada bulunurken, 8'er puanı bulunan Çal Belediyespor 11, Kepez Belediyespor 12, 6 puanlı Ereğlispor 13 ve 5 puanı bulunan Burdur MAKÜspor ise puan cetvelinde 14'ncü sırada yer alıyor. 
KESTEL'İN RAKİBİ ÇAL
Lider Kestelspor, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Çal Belediyespor'u konuk edecek. Alanyalı Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy'lu Manavgat Belediyespor, Denizli'de Sarayköyspor'un konuğu olacak. Karaman Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Yatağanspor, Sarayönü Belediyespor, Konya Ereğlispor, Kepez Belediyespor, Burdur MAKÜ, Akşehirspor, Isparta 32 Spor da Ortaca Belediyespor'u konuk edecek.