Sağlık ve güzellik sektöründe 71 yıldır hizmet veren yüzde 100 Türk firması olan Farmasi Direktörü olarak görev yapan Makbule Akıllı, böyle bir ailenin içinde olduğu için çok mutluyum ve gururlu olduğunu söyledi. Hayat hikayesi Türk malı, yerli üretim olması ve en önemlisi Dr. Tuna'nın altın kuralları ürünlerin içerisinde insan sağlığına zararlı kimyasalların olmaması ürün çeşidi fiyatları helal sertifikalı olmasının kendisini çok etkilediğini söyleyen Akıllı, "Hiç düşünmeden Farmasi girişimcisi oldum. Bundan dolayı çok mutluyum. İyiki Farmasi, Farmasi benim hayatıma maddi ve manevi olarak çok değer kattı. Burdan Tuna ailesine çok teşekkür ediyorum. Kurucumuz Dr. c. Tuna'yı rahmetle anıyorum. Farmasiyi kurarak Türkiyeye çok güzel bir miras bırakmış milyonlarca insanın Farmasi sayesinde hayatı değişti ve değişmeye devam ediyor. Mekanı cennet olsun" dedi. 

Akıllı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ekibimle beraber çok güzel başarılara imza attık. Doğru bildiğimiz yolda ekibimle kararlı ve inançla yürüyoruz. Bundan sonraki hedefim farmasiye ekibimden güçlü liderler yetiştirmek ve en az aylık asgari ücretin üzerinde para kazanmalarını sağlamak. Network Marketing lider yetiştirme bizde bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Daha önce Network Marketing sektörüne gönül vermiş, yada ilk defa Network Marketing sektörüne girecek olan arkadaşlarımızı ekibimize bekliyoruz. Ve şirketimizin başlattığı bir nefes benden, geleceğe Nefes, sosyal sorumluluk projesi çok önemli bir proje, 100 Türk Lirası değerindeki paketlerimizi alan herkes adına doğaya bir fidan dikiyoruz. Bu kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ederim. Destek vermek isteyen herkesi ekibimize bekliyoruz. 

İkinci bir konu lider yetiştirme projesi kendine güvenen vizyonu olan herkesi iş ortağım olmaya davet ediyorum.  Cinsiyet meslek ayrımı olmadan 18 yaşını dolduran herkes ekibime dahil olarak Farmasi girişimcisi olabilir. Network Marketing bir ev hanımının yapabileceği kadar kolay, bir diplomatın yapabileceği kadar saygın bir iş modelidir. Özelikle ev kadınlarımızı girişimci olmaya davet ediyorum bizzat ben kendim ilgilenip işi öğreteceğim. Bana 05398991732 hattımdan ulaşabilirsiniz. Herkese sağlıklı günler dilerim sevgiyle kalın."