KERİM TOKSÖZ YAZDI:

Bir insanın her şey kendi elindedir. Her insan, ya zirveye çıkar, ya da dibe vurur. Bir başkası, bir başkasının geleceğine ipotek koyamaz, geleceğine de yön veremez. Bir yerde başarı varsa, bir insanın akıllı ve zeki davranmasıyla olur, bir yerde başarı yoksa o insanın hatalar yapmasından kaynaklanır. Bir insanın zirveye çıkması çok zordur ama zirveden inmesi ise çok kolaydır. 
2014 yerel seçimi öncesi Adem Murat Yücel'e insanların bakış açısı ile bugünkü bakış açısı çok farklı. 2014 yılında Adem Murat Yücel, sadece kendi partisinin üyelerinin değil, şehirde yaşayan 7'den 70'e herkesin gönlünü kazanmayı başardı, kalplerde yer edindi. Çünkü 2014 yerel seçiminde Adem Murat Yücel, kendisini herkes sevdirdi ve herkesin katkısıyla seçimi kazanmayı başardı. Gencinden, yaşlısına, çocuğundan kadınına kadar herkesin gönlünü feth edip, 2014 seçiminde sandıklardan zaferle ayrıldı Adem Murat Yücel. 
Ve seçimi kazandı, seçilmişlerle hareket etti. 
Seçilmişlerin uyarıları, sokaktan gelen eleştirileri dikkate alıp, her zaman ayağı yere basan hizmetlere imza attı, projelerini de ona göre yaptı Adem Murat Yücel. 
2014-2019 seçimi arasındaki 5 yıllık sürede herkesin gönlünü kazandı, 2019 seçiminde rekor bir oyla yeniden başkanlık koltuğuna oturdu Adem Murat Yücel. 
Ve ikinci 5 yılda ilk başlarda ayağını yere sağlam bastı Adem Murat Yücel. 
Ve son zamanlarda ise Adem Murat Yücel'e karşı 201-2019 yılları arasındaki bakış açısı ile bugünkü bakış açısı arasında çok büyük bir fark var. 
Sokakta, 'Ben 2014 ve 2019 seçiminde Adem Murat Yücel'e oy verdim. Çünkü gönülleri kazanan, Alanya'da başkanlık değil, bize abilik yapan, insan odaklı çalışan bir Adem Murat Yücel vardı ama o Başkan gitti, yerine bam başka bir Adem Murat Yücel geldi' diyorlar. 
Bunu sadece 3-5 kişi değil, sokakta kimi görsem hemen hemen her insan söylüyor. 
Partili de olsa, partisiz de olsa insanların Adem Murat Yücel'e dönük düşüncelerinin değiştiğini görüyorum. 
Turizmcisinden, müteahitine, kırsalda çiftisinden, sokaktaki simitçisine, butikçisinden, ayakkabı tamircisine kadar insanların Adem Murat Yücel'e dönük düşüncesinin değişmesi ve Adem Murat Yücel'e soğuk bakmaları açıkçası beni de şaşırttı. 
Kısacası 2014 ve 2019 seçimi öncesi sokakta Adem Murat Yücel lehine esen rüzgarın tersine estiğini gözlemledim. 
Bu terse esen rüzgarı yeniden lehine çevirip, çevirmemek Adem Murat Yücel'in kendi elinde. 
Yücel isterse sokaktaki insanların bakış açılarını yeniden kendisi için olumlu yönde çevirebilir. 
Biz sokağın nabzını tutar ve izlenimlerimizi yazarız. Bizim de yazdıklarımızı dikkate alıp, almayacak olan da Adem Murat Yücel ve ekibidir.