Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp, tüm dünyayı saran Corona Virüs salgınına yakalandı. Covid 19 testi pozitif çıkması üzerine Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'ne kaldırılırken, Pazartesi gününden itibaren hastanede tedavi altında tutuluyor. Yapılan ilaç tedavivisi sonucu nedeniyle durumu her geçen gün iyiye giden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in hastaneden en kısa sürede taburcu edilmesi bekleniyor. 

Kendisi hastanede tedavi altında olmasına rağmen Alanya'nın her derdiyle yakından ilgilenen Başkan Yücel, belediyenin gelir durumundan, giderine, yapılan çalışmalardan, vatandaşlardan gelen taleplere kadar günlük telefon ile ilgili birim amirlerinden bilgi alıp, yapılması planlanan hizmetlere ilişkin de talimat verdiği ortaya çıktı. Hastane odasında bile Alanya'nın yarınlarını düşünen Başkan Yücel'in önemli projeler içinde ilgili birim amirlerine talimat verip, hızlandırılmasını istediği bildirildi. 
TELEFONLA YÖNETİYOR
Hasta yatağında bile Alanya'nın sağlıklı bir kente dönüşmesi için ilgili birim amirlerinden bilgi alıp, bilgi vermesi taraflı tarafsız tüm seçmenleri duygulandırdı. Kendi sağlığı kadar Alanya'yı düşünen Başkan Yücel'den övgüyle söz eden vatandaşlar, "Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Covid 19 testi pozitif çıkıp, hastaneye kaldırılmasına rağmen halen Alanya'yı düşünüyor olması bizi mutlu etti. Sağlıklı bir kente dönüşmesi için Alanya'nın her derdiyle hastane odasında dertlenmesi, sokaktaki sorunların çözümü için telefonla da olsa çalışmaları yakınen takip etmesi takdire şayandır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. En kısa sürede güler yüzüyle yeniden onu aramızda görmeyi arzu ediyoruz" dediler