Sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulunan Uçur sözlerini şöyle sürdürdü:
"Alanya'nın kaderinin çizileceği gün 16 Temmuz ! 26 haziran' da yapılması planlanan keşif, mahkemenin resmi yazısından önce bilir kişilere ulaşan "ÜÇÜNCÜ KİŞİLER" sebebiyle iptal edimişti. 
Kısaca bir kez daha vurgulamak isteriz. Yazıda isimleri geçen davacılara dikkat ediniz. MHP'li Alanya belediye başkanlığının en başından beri inşaasından kapasite artışlarına kadar tüm süreçlerde onay verdiği tesise karşı MHP Alanya ilçe başkanım sn. Mustafa Türkdoğan ve 23. Dönem Antalya milletvekilimiz sn. Hüseyin Yıldız davacı durumda. CHP Alanya ilçe başkanı sn. Coskun Karadag ve konuyu 37 belediye meclis üyesi içerisinde  kendine dert eden tek isim CHP belediye meclis üyesi  Nazmi Zavlak davacı. İyi parti ilçe başkanı sn. Yücel Apaydın ' da davacılar arasında.  
Alanya belediyesi, kültür merkezinde konuyla alakalı bir bilgilendirme toplantısı yapmayacağından, belediye meclis üyeleri Alanya'nın tarihinde gördüğü bu en büyük ihaneti kendilerine dert edip belediye meclisinde ya da sosyal hesaplarında fırtınalar koparmayacağından.; Tam bağımsız  ve korkusuz Alanya medyasında sn. Kerim Toksöz dışında muhtemelen haber yapan da olmayacağından ötürü sizleri bilgilendirmek istedik.  
Vatanını, Milletini ve Alanya'yı yürekten seven, kendine bu sevdayı dert eden, koltuk ve gösteriş sevdası nedir bilmeyen, gündeme medyatik damgacıklar vurmak yerine Alanya'nın geleceği için küçük de olsa bir gayret içerisinde olan bu yolda fedakarlık yapan herkese şükranlarımızı sunarız."