Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, Cuma günü Konaklı'da bir turistik otelde muhtarlar ile kahvaltıya katılacağı açıklanan Antalya Büyükşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in toplantısına katılmamaları yönünde bir mesaj gönderdi. 

Yüksel, kendisi ile birlikteAlanya'daki 102 mahalle muhtarına gönderdiği mesajda, "Yarın sabah Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böceğin yapacağı toplantıya şahsen toplantı amacıyla katılmayacağım. Kesinlikle Muhittin Başkan ile bir şeyim yok. Gerekçe Sayın Muhittin Böcek, "Menderes Türel'in dönemindeki kampı iptal edip, 'Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmem' dedi. Yani biz muhtarları, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemekle suçladı. Bu konuda uyarımıza rağmen bir düzeltme yapmadı. 

İkincisi de muhtarların telefonuna bakılmıyor, geri dönüş de yapılmıyor.  Benim muhtarım randevu talep ediyor, bu konuda da randevu verilmiyor. Bu konulardan dolayı da Muhittin Böcek'in kahvaltılı toplantısına katılmama kararı aldım. Ben gitmeyeceğim ama o toplantıya katılan muhtar arkadaşlara da saygım var" ifadelerini kullandı.