Alanya'da pek çok tartışmayı beraberinde getiren SS. Alanya Su Ürünleri Kooperatifi’nin genel kurulu, Çarşı Mahallesi, Rıhtım Caddesi, No: 11-C adresinde yer alan kooperatif binasında gerçekleştirildi. 2 grubun mücadele ettiği genel kurulda yeni yönetim belirlendi. Divanın oluşturulmasıyla başlayan genel kurul, saygı duruşu, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasıyla etti. 2022 yılı tahmini bütçesinin belirlenmesinin ardından kooperatif aleyhine faaliyet gösterenler ile teknesi olmadığı için ya da üyelik vasfını yitirdiği için üyeliklerinin düşürülmesine karar verilen üyelerin üyelikten çıkarılması konuları görüşüldü. Yapılan oylamanın ardından yeni yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu. Yeni yönetimin en kısa sürede toplanarak başkanlarını belirleyeceği açıklandı.

İŞTE KOOPERATİFİN YENİ YÖNETİMİ

Su Ürünleri Kooperatifi’nin yeni yönetimine, 25 oyla Kerim Balıktay, 30 oyla Yılmaz Osmanoğlu, 21 oyla Hüseyin Hanlı, 30 oyla Mustafa Mut, 17 oyla Fikri Yurdaer seçildi. Kooperatifin denetçileri ise şöyle:
Avukat Mete Güllü 22 oy
Mustafa Barcın 13 oy
Ali Serdar Kırkpınar 22 oy
Mustafa Başusta ve Avukat Mustafa Demir ise kooperatifin yedek denetçileri olarak belirlendi.

‘ALANYA’MIZIN GÖZ BEBEĞİNİ HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇACAĞIZ’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ve aynı zamanda Emlak Komisyoncuları Derneği (ALEKOD) Başkanı olan Kerim Balıktay, “Alanya için gözbebeğimiz limanımızı halkımızın hismetine en kısa sürede açacağız. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in de dediği gibi ‘Bir tek Alanya’mız var.’ Alanya’mıza hizmet etmek önceliğimiz. Bunun için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.