Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ arasındaki hizmet düellosuna Alanya'nın Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan da dahil oldu. 

Antalya'da 2014-2019 yılları arasında Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan AK Partili Menderes Türel döneminde mahallesine yapılan hizmetleri kamuoyuna anlatan Muhtar Doğan, "7 km sıcak asfalt, 5 bin metre meydan parke, 6 kilometre yaylaya içme suyu şebeke hattı döşenmesi, Muhtar Ofisi, okul çevresi istinat duvarı çit teli, mezarlık namazgah çatı parke düzenlemesi, girişe raylı sistem kapı levha,  mahalle girişine dev Akdam'a hoş geldiniz tabelası, Akdam mahalle sokaklarına su takviyesi, 4 camimizin halıları değişti, cami kapılarımızı özel raylı sistem yapıldı, mesire yerleri yapıldı. Spor kompleksi inşa edildi, sosyal kullanımlı kapalı bina inşa edildi. Bu hizmetlerde Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katkısı büyük. CHP'li Muhittin Böcek döneminde ise bir adet parke tamiri yapıldı, 3 yıl akla karayı seçtim" dedi.  

Muhtar Doğan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Alanya Belediyesi'nin hizmetlerini yazmadım. Çünkü imkanlar dahilinde her zaman hizmetleri Alanya Belediyesi veriyor. Yok arkadaş, herkes şapkayı önüne koyacak, önce işini yapacak, o bu yok. Biz hizmet için siyasilerin peşinde niye koşalım, yalvaralım. Gerekli Büyükşehi, küçük şehir vesayre yazalım. Hizmet gelsin, gelecekse ben muhtarım, hem devleti hem de vatandaşı temsil etme görevim var."