Alanya Belediye Meclisi'nde konuşan CHP Grup Sözcüsü Nazmi Zavlak, 2022 yılı bütçesinde film çevirmek için ayrılan 750 bin lirayı gündeme taşırken, "Başkanım merak ediyorum, nasıl bir film çevireceksiniz" diye sordu. Zavlak'ın bu sorusu üzerine meclis üyeleri arasında gülüşmeler meydana gelirken, Başkan Yücel önce "Ne filmi?" diye sordu. Daha sonra ise "Tiyatro Müdürlüğü'ne soralım" dedi. Devreye giren Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal "Film çevirmiyoruz, tanıtım için fragmanlar çekiyoruz" dedi.
CHP'li Nazmi Zavlak, daha sonra belediye yatırımları ile ilgili söz alırken "Sayın başkanım, gözlemlediğim kadarıyla 4 büyük yatırım hayırsever değil de inşaatsever müteahhitler tarafından yapılmaktadır. Bu kadar büyük bütçemiz olmasına rağmen bu yatırımları belediyemizin değil de inşaatseverlerin yapması bana çok ilginç geliyor. Kamuoyunun bilmesini isterim çünkü bir çok vatandaşımız bu yatırımların belediye bütçesinden yapıldığını düşünüyor" dedi.
Başkan Yücel de "Nazmi Bey sen de yaptır, biz kabul ederiz. Camileri, hanları, hamamları yaptıran hayırseverler beklentisi olduğu için mi yaptırıyor?" diye yanıt verdi.