Sağlık ve ulaşım konusunda yatırımları çok önemsediğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Payallar Devlet Hastanesi Projesi'nin inşası için 20 Şubat'ta ihale yapılacak. Yeni hastanenin inşasıyla Alanya'nın batısındaki insanlar sağlık hizmetinden yararlanacak" dedi.
Güzelbağ ile Gündoğmuş, Alanya, Sarıveliler ve Mahmutlar arasında yolda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Alanya'da trafik sorununun çözümü için ciddi adımlar attık. Yeni Çevreyolu Projesi'ni de en kısa sürede bitireceğiz" dedi
Yoğun diplomasi trafiğine rağmen kendilerine vakit ayıran Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür eden Başkan Coşkun, "Bakanımız Sayın Çavuşoğlu'na, Alanyamız, bölgemiz ve ülkemiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
R.A
AGC Başkanı Gaye Coşkun ve ekibi, Bakan Çavuşoğlu'na hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.
R.A
Bakan Çavuşoğlu, Gaye Coşkun ile ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.