Korona Virüs salgını kapsamında insanların en çok tercih ettiği Farmasi, müşterilerine yeni ürünler sunuyor. Kaliteli ürünleri ile güvenli bir şirket konumunda Farmasi Türkiye Doğrudan Satış Altın Direktörü Makbule Akıllı, "
Şu an Amerika'da büyüyen en hızlı Türk firması.  Ürünlerimiz bitkisel içerikli içersinde insan sağlığına zararlı kimyasallar olmayan helal sertifikalı yüzde 100 yerli sermayeli ile üretiliyor. Yenilikçi bir firma. sürekli yeni ürünler çıkarıyor. Ürünlerimiz bitkisel içerikli içersinde insan sağlığına zararlı kimyasallar olmayan helal sertifikalı yüzde 100 yerli sermayeli ile üretiliyor. Ürünlerimiz Vegan Bitkisel içerikli olup hayvanlar üzerinde deney test edilmiyor" dedi 

Farmasi'nin hem müşterilerine, hem de çalışanlarının kazandığını söyleyen Akıllı sözlerini şöyle sürdürdü: "Öncelikle ek gelir olarak parttayım yada fulttayım çalışabilirsiniz. Esnek çalışma saati ile ne kadar çalışacağınıza veya kadar kazanacağınıza sizi karar verin. Patron sizsiniz.  Biz temel ihtiyaç satıyoruz pandemi döneminden etkilenmeden hem  ürünlerimizi kullanmaya hem para kazanmaya büyümeye devam ettik. Kaliteli yaşam ile beraber para kazanmak isteyen herkesi farmasi aileme ekibime bekliyorum.
Farmasi bir sosyal sorumluluk projesi ve yaşam tarzıdır."