Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda şampiyonluk hesapları yapan Alanya Belediyespor bugün Karatay Kapalı Spor Salonu'nda Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bu zorlu maçın ilk setini 25-23'lük skor ile Konya Büyükşehir Belediyespor kazanırken, ikinci seti ise 19-25'lik skor ile temsilcimiz Alanya Belediyespor kazandı. 

Oldukça çekişmeli geçen üçüncü seti 35-33'lük skor ile Konya ekibi kazanırken, dördüncü seti de 27-25'lik skor ile Kırmızı-Beyazlı takımımız kazandı. Maçın son setini ise Alanya Belediyespor, 15'e 6'lık skor ile kazanmayı başardı. Alanya Belediyespor, rakibini 3-2'lik skor ile yenmeyi başardı. 

Konya'yı 3-2 yenen Alanya Belediyespor, puanını 37'ye çıkarırken, lider Milas Belediyespor ise 39 puan ile yerini korudu. Alanya Belediyespor, 14 Şubat Pazar günü saat 14.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda lider Milas Belediyespor'u konuk edecek. Final niteliğindeki bu maçı Alanya Belediyespor kazandığı taktirde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayacak.