Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Teknik direktörlük yaptığım kulüplerde sadece biz kelimesini kullanarak yola çıktım. Taraftarımız, yönetimimiz, teknik ekip ve futbolcular olarak bunun üzerinde durmamız lazım. Biz birlikte her şeyi başarırız" dedi.
Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Bulut, takımla ilgili planlarını ve yeni transferleri değerlendirdi.
Sarı-lacivertlilerin efsane ismi Selçuk Yula'nın vefatının 7'nci yılı olması sebebiyle kendisine Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Erol Bulut, Fenerbahçe ile ilgili hislerini ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti:
"Benim bu camiaya gelmemde katkısı olan Başkanımız Ali Koç'a, Yönetim Kurulu'na çok teşekkür etmek istiyorum. Evet, Fenerbahçe'de futbol oynadığım dönemler çok güzeldi; 4 yıl içerisinde 4 kupa kazandım ve bunlardan bir tanesi Şampiyonluk, bir tanesi Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir tanesi Başbakanlık Kupası, diğeri de TSYD Kupası'ydı. 100'ün üzerinde lig maçımız oldu, bildiğim kadarıyla 110 lig maçı oynadım ancak sarı lacivertli formayla toplamda 136 maç oynamış oldum. Tabii ki gururla o formayı taşıdık, bugün de onun gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Bunu gerçekten anlatmak çok zor, kolay değil. Çünkü o mutluluk çok farklı bir şey. Şimdi de hedefimiz teknik direktör olarak futbolcularımız ve camiamızla birlikte başarmak."