KERİM TOKSÖZ YAZDI:

AK Parti bugün Türkiye'de 17 yıldır iktidardaysa, bu gençlerin ve kadınların sayesindedir. Çünkü hem gençler, hem de kadınların verdiği destek ile AK Parti, 17 yıldır tek başına Türkiye'yi yönetiyor. Bu da bir anlamda genç ve kadınlara verilen önemi de ortaya koyuyor. Kendisine güvenen AK Parti'yi gençler ve kadınlar da mahçup etmiyor, her seçimde zirveden indirmiyorlar. AK Parti bugün ayaktaysa da Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri olduğu için çok şanslı. Çünkü Erdoğan'a verilen oylar, AK Parti'ye verilen oylardan daha çok çıkıyor. Bu da Erdoğan'ın milletiyle bütünleşmesinden dolayı da oylarını sürekli arttırıyor ve hep zirvede kalıyor. 
Türkiye'de işler böyle gidiyor ama Alanya'da ise tam tersi. Çünkü Alanya'da AK Parti'de bazı gençlerin ayağına çelme takılıyor ve o partiye küsmeleri sağlanıyor. Bunlardan birisi de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yarıda bırakmak zorunda kalan Yılmaz İçmen. 
Gençlik Kolları Yönetimi'nde görev aldığı zamanda ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nı yaptığı dönemde de Yılmaz İçmen gerçekten çok başarılı işlere imza attı. 
Ama her nedense Yılmaz İçmen, görevini doldurmadan el çektirildi. Yılmaz İçmen'in el çektirilip veya görevi bırakmasına neden olan o konu halen kamuoyuna anlatılmadı. Halen Yılmaz İçmen görevini neden bıraktı diye de kendi kendime soruyorum. Bazen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ya da bu konuda sorular yöneltiyorum ama sessiz kalmayı tercih ediyor. 
Bence Yılmaz İçmen, hem İlçe Gençlik Kolları Yönetimi'nde, hem de Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde başarılı işlere imza attı. 
Tabiki ne olduysa Yılmaz İçmen'i o göreve öneren insanlar, Yılmaz'a karşı bir kampanya başlattı. 
Yılmaz İçmen'i Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanmasını sağlayanların derdi neydi çok merak ediyorum.
O insanlara da sorular soruyorum ama her zaman sessiz kalıyorlar, Yılmaz İçmen'in neden görevi bıraktığı veya el çektirildiğine dair en ufak bir kelime bile etmiyorlar. 
Onlar susuyor ama Yılmaz İçmen'in ortaya attığı bazı iddialar yenilir yutulur cinsten değil. 
Yılmaz İçmen'in anlattıklarına ilişkin pek ayrıntı vermek istemiyorum, çünkü o iddialar bende kalsın. 
Ama Yılmaz İçmen'in o iddiaları doğruysa, Yılmaz İçmen mi görevden el çektirilmeliydi, yoksa Yılmaz İçmen'in görevden gitmesine neden olanlar mı?
Ben İlçe Başkanı Mustafa Toklu'yu lise yıllarından tanırım. 
Eğer Yılmaz İçmen'in ortaya koyduğu o iddialar doğruysa Mustafa Toklu, bazı gerçekleri gün yüzüne çıkaran bir ismi neden görevinden el çektirdi veya çektirilmesine neden oldu?
O iddialar doğruysa Yılmaz İçmen bugün Gençlik Kolları Başkanlığı'na devam ettirilip, ödüllendirilmeli ve o iddialarda ismi geçen veya geçenler ise partiden uzaklaştırılmalıydı. 
Suç işleyeni ödüllendirmek, bu suçu ortaya çıkaranı ise cezalandırmak size göre adaletli olabilir ama bana göre adaletli değil.