Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Her zaman vatandaşları Çat Kapı ziyaret edecek, onların dertlerini dinleyeceksiniz' yönündeki talimatını Antalya'da en iyi uygulayan partisinin Antalya'daki İlçe Başkanları arasında Mustafa Toklu geliyor. 

Gündüz saatlerinde Alanya'da cenazeden, düğüne, açılıştan, sosyal ve kültürel etkinliklere kadar bir çok programa katılmaya özen gösteren AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, akşam saatleri itibari ile evine gitmek yerine en az 5 aileye Çat Kapı ziyaret yapıp, onların hem sorunlarını dinliyor, hem soruları yanıtlıyor. 

Partisinin Antalya ve Alanya'da yaptığı hizmetleri ve inşa ettiği projeleri anlatan Başkan Toklu, 2023 seçimi öncesi de Alanya'da inşa edilecek yeni projelere ilişkin vatandaşlara bilgi veriyor. İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun sürpriz ziyareti karşısında oldukça mutlu olan vatandaşlar, "Bir çok siyasi partinin İlçe Başkanı, İl Başkanı ve Milletvekilini seçim döneminde görüyoruz. Biz her zaman seçim dönemi siyasilerin kapımızı çaldığını biliyorduk ama Mustafa Toklu ise seçim bittikten sonra bile evimizin kapısını çalıp, her sorunumuzu dinliyor, derdimize de derman oluyor. Bu da Mustafa Toklu'nun farklı bir İlçe Başkanı olduğunu  ortaya koyuyor, Böyle genç ve çalışkan İlçe Başkanlarının Türk siyasetinde sayılarının artması en büyük temennimiz" dediler