Türk siyasetine damga vuran Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığı'nı yaptığı Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk ve ekibi, sahaya jet hızıyla inip, vatandaşların maske derdine çözüm ürettiler. Şehirde esnafa ve vatandaşlara maske dağıtan Tuluk ve ekibi, vatandaşlara da moral verdiler. 

Maske dağıtımı sonrası Alanya (www.alanyaozgurmedya.com) Özgür Medya'ya konuşan Tuluk, "Millet olarak zor günlerde her zaman dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu yaşamış ve yaşatmış bir gelenekten geliyoruz.
Böylesi buhranlı ve sıkıntılı günlerde halkımızın yanında olduğumuzu göstermek adına, bir nebze de olsa onların sorunlarına çözüm üretme ve ihtiyaçlarını gidermek bağlamında Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak maske dağıttık.
Alanyamızın her zaman en güzel günler yaşayacağını ümit ediyoruz ve bu minvalde Alanyamızın geleceğini düşünerek hareket ediyoruz.
Sağlığımız için ve özlenen eski günleri gelecekte huzurlu, mutlu, sağlıklı ve müreffeh yaşamak için sosyal mesafe kuralına ve izolasyona dikkat etmeliyiz" dedi