Alanya'da kış sezonu öncesi hem insanlar, hem de kozmetik ürünü satan bir çok şirket önlem almaya başladı. İnsanlar, C vitaminini içeren ürünlere yönelirken, şirketler de C vitami içeren ürünleri vitrinlerinde satışa sunmaya başladı. Bu şirketlerden birisi de dünyaca ünlü Farmasi Kozmetik. Bağışıklık sisteminin en güçlü olduğu kritik bir dönemde Farmasi Kozmetik, C vitamini içeren Nutripplus ve Kara Mürver ürünlerini satışa sundu. Grip, nezle ve soğuk algınlığına karşı C vitamini içeren ürünleri Alanya'da da satışa sunduklarını açıklayan Farmasi Kozmetik'in Alanya Altın Direktörü Makbule Akıllı, "Günümüzde insanların bağışıklık sisteminin en güçlü olması gerektiği bir dönemdeyiz. Bunun içinde Farmasi Kozmetik olarak C vitaminini içeren ürünlerimizi kış sezonu gelmeden satışa sunduk. Her iki ürünümüzün bir çok faydası vardır" dedi 

Corona Virüsü salgınına karşı dezenfekte ürünlerini de sattıklarını söyleyen Akıllı, "Tüm yüzeylerde hijyen temizlik için antibakteriyel yüzey hijyen spreyimiz de var. Kapı kollarından, telefonlara, toplu taşıma araçlarına da bu ürünümüz sayesinde virüse bir anlamda önlem alıyoruz" diye konuştu. 

Yeni dönemde bir çok ürünü de satışa sunacaklarını açıklayan Akıllı sözlerini şöyle sürdürdü:
"70 yıllık yerli ve milli bir şirketiz. Kozmetikten, saç bakım ürününe, vücut bakımından, ev bakımına, bebek bakımından, gıda takviyesine kadar destek ürünlerimiz ile 2 bin çeşit ürün yelpazemiz ile hem Türkiye'de, hem de Alanya'da hizmet vermekteyiz. Bizim ürünlerimiz kaliteli. Bu vesileyle Farmasi Kozmetik'in Kurucusu ve Onursal Başkanımız Cevdet Tunay'ı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum."
Akıllı, ürün satın almak isteyenlerin 0539 899 17 32 numaralı telefonla irtibata geçebileceklerini söyledi.