Zengin menüsü, leziz yemekleriyle Alanyalıların yeni mekanı Nar Ocakbaşı Restoran, yılbaşı gecesi için de özel bir program hazırlıyor. O ses Türkiye Yarışması'nda ünlenen Caner Can'ın sahne alacağı Nar Ocakbaşı Restoran'ın yılbaşı programında Ünlü Oryantal Asena'da gecede bol bol dans ederek, konuklara da unutamayacakları bir gece yaşatacak. 

MENÜ DE ÇOK ZENGİN

Yılbaşı gecesi Nar Ocakbaşı Restoran'ı tercih edecek konuklar içinde zengin bir menü hazırlanıyor. Gülüklü Çorba veya Tavuk Çorbası ile akşam yemeğine başlayacak olan Nar Ocakbaşı Restoran konukları için avokado, közde patlıcan, haydari, şakşuka ve bakla piyazı da özel yapılıyor.  

Hindi Dolması ile yılbaşında damak zevkini tadacak olan Nar Ocakbaşı Restoran'ı tercih eden konuklar, Adana Kebabı, Karışık Izgara veya Tavuk Izgara'dan birisini tercih edecek. 
Gecede her konuğa bir adet alkollü veya alkolsüz içeceğin ikram edileceği Nar Ocakbaşı Restoran'da konuklara kabak tatlısı, kadayıf veya kadayıf tatlısı, nar, muz, yeşil elmadan oluşan meyve ikramında da bulunulacak. Sınırsız çay ikramının da yapılacağı gecenin ücreti ise sadece 200 TL. Öte yandan gecede 35'lik yerli içkilerin ücreti de sadece 100 TL.