Türkiye'de 70 yıldır ilklere imza atan, doğanın içinde yer alan ve Avrupa'nın na en büyük entegre kozmetik tesisine sahip olan Farmasi'nin Altın Direktörü Makbule Akıllı, kişisel bakımdan, evde bakıma, cilt bakımından, saç bakımına, Vücut bakımından, bebek bakımına, ev bakımından sağlık, gıda takviyesi, kozmetik ürünlere kadar iki bin çeşit ürün yelpazesi ile hizmet verdiklerini söyledi. 

Henüz 3 yıl önce adım attığı Farmasi'nde yaptığı başarılı çalışmalarla Müdür, Direktör ve Altın Müdür ve Altın Direktör görevlerine kadar yükselme başarısı gösterdiğini açıklayan Akıllı, "Ben 3 yıl önce bir şirkette çalışıyordum ama o şirket yabancı olduğu için bıraktım. Farmasi, yerli bir firma olduğu için burada çalışmaya kadar verdim. Şu an her geçen gün hızla büyüyen başarılı aynı zamanda güçlü 4 bin kişilik bir ekibim var " dedi  

Farmasi'nin ürünleri, çalıştığı dönemde ekonomik yönden bir gelirinin olup olmadığına ilişkin de konuşan Akıllı sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Farmasi'nin Kurucusu Dr.C Tuna, Türkiyenin ilk devlet bursu ile Almanya Gth Tıp Fakültesi'nde okuttuğu öğrencilerden birisi. Türkiye'ye yine ilk ilaç fabrikasını kuran ve öksürük şurubu ağrı kesici yanık merhemi vs. Ürünleri formalize eden çok değerli bir doktor ve bilim insanı. Ömrünü bilime ve insan sağlığına adamış bir bilim adamı kendisini rahmet ve saygıyla anıyorum. Ürünlerimiz içersinde insan sağlığına zararlı kimyasallar olmayan sağlık bakanlığı onayı ve helâl sertifikası vs. Tüm sertifikalarımız mevcuttur. Ekibimle birlikte çok güzel başarılara kazançlara kariyerlere imza attık. Ekibimle birlikte hedefimiz büyük daha çok insanın hayatına dokunmak daha çok insana sağlık ve varlık kazandırmak. Farmasi ürünlerinin her eve girmesini sağlamak. Farmasi hayatıma maddi ve manevi olarak çok anlam kattı. Kendi arabamı alacak parayı kazandım, çocuğumu özel üniversitede okutacak gelirimi sağlıyorum. Aile bütçesine ciddi katkı sağlıyorum. Farmasi sayesinde güçlü aynı zamanda mutlu bir iş kadını oldum. Şu an her geçen gün hızla büyüyen başarılı aynı zamanda güçlü 4 bin kişilik bir ekibim var . Sizde bu ailenin bir parçası olun sizde kazanın. Hayatıma kattığı her şey için Şirketime , Tuna ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Herkesi Farmasi aileme ekibime bekliyorum."