Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile AKP'li eski Başkan Menderes Türel arasında Konyaaltı Sahil Projesi'ne ilişkin kavga büyüyor. Başkan Böcek'in dünkü açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt veren AKP'li Türel, "Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satıldığını iddia eden Bay Böcek, yine yalanları ile halkı kandırıyor. Belediyeye yüksek fiyatla malzeme satan işin müteahhidi yine belediye şirketi Antepe A.Ş. Bu iftiralara maruz kalmamak için inşaatın en kısa sürede, en ucuz ve kaliteli şekilde tamamlanması için belediye şirketi Antepe A.Ş., elini taşın altına koymuştu. 
Lafı uzatmaya gerek yok. Antepe A.Ş., yüksek fiyatla belediyeye iş yaptı ise başında kendi danışmanın Cem Oğuz'un Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı, yani senin yönettiğin Antepe A.Ş.'den fazla ödemeyi geri istersin tahsil edersin, olur biter. 
Bunu niye yapmıyorsun? Çünkü yalan söylüyorsun. İddiaların gerçek değil. Gerçekse gereğini yap. Sahi beş ay önce Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar kendi ağzınla söylediğin doğruyla, bu konuyu devletin en yüksek makamına şikayet etmişsin. 
Madem öyle neden bu kadar bekledin bu konuları anlatmak için, keşke göreve geldiğinde 10 ay önce bu basın toplantısını yapsaydın da masken daha erken düşseydi. 
Neden şimdi aklına geldi iftiralarınla ortalığı karıştırmak? Neden? Bu soruların cevabını benim gibi herkes biliyor. Ama sen söylemezsin Bay Böcek."