Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'da başkan Hasan Çavuşoğlu, bugün yaptığı açıklamada takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Turuncu yeşilli takımın ilk 5 içerisinde olduğunu ve bunun küçümsenmeyecek bir başarı olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, 2 Şubat Pazar günü Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maça tüm sporseverleri davet etti. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Tabiki üzüntü hepimizin üzüntüsü, hepimiz çok üzüldük. Dileğimiz, temennimiz, böyle bir şeyin bir daha olmaması. Tabiki can hepimizin canı. Türkiye'de birilerinin canı yanıyorsa hepimizin canı yanıyordur. Türk Milleti olarak hepimiz üzüldük ama bizim Türk Milleti çok duyarlıdır" dedi. 
"HEPİMİZ DESTEK OLACAĞIZ"
Türk Milletinin hayırsever olduğunu altını çizen başkan Hasan Çavuşoğlu, "Türkiye'nin her yerinden yardımlar oluyor. Bizim de Alanyaspor camiası olarak sosyal projelerimiz arasında bu tür şeylere çok önem veriyoruz ve duyarlıyız. Önümüzde oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçının gelirlerini depremzedelerimize bağışmala kararı almıştık Kasımpaşa maçından sonra. Burada önemli olan, bizim Alanyamızın duyarlılığı daha farklıdır. Her yerde vardır ama yardımseverlik ve destek konusunda Alanya'nın ayrı bir özelliği ve farklılığı var. Bu özelliği Yeni Malatyaspor maçında göstereceklerine inanıyorum. Alanya'da maça gelmeyen herkesi bu maça davet ediyorum. Alanya'nın örnek bir şehir olduğunu göstermek istiyoruz. Hepimiz destek olacağız. Bu önemli bir konu çünkü. Maçın ardından yapmamız gereken bağışı da hemen yapacağız hep birlikte" şeklinde konuştu. 
"BU TAKIM HEPİMİZİN TAKIMI"
Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları konusunda da konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçen hafta Kasımpaşa'dan önemli bir galibiyetle döndük. Hem kupa maçında tur atladık hem de lig maçında galip gelerek 3 puanı hanemize yazdırdık. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ettim, siz basın mensuplarının huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. Özellikle İstanbul'a gelen ve 90 dakika boyunca destek veren taraftarlarımıza da canı gönülden teşekkür ediyoruz. Onların gücünü arkamızda hissetmek gerçekten önemli. Önümüzdeki Malatyaspor maçında da aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz, göstereceklerine de inanıyoruz. Bu şehir ve bu takım hepimizin. Şuanda ilk 5'in içindeyiz. Bu küçümsenecek bir durum değil. Burada hep beraber sizler de dahil olmak üzere emek sarf ediyoruz. Bu emeklerin içerisinde basın mensupları da her zaman destek olmuştur" dedi. 
"ÇALIŞMAK BOYNUMUZUN BORCU"
Aytemiz Alanyasporlu taraftarların Malatyaspor maçında tribünleri dolduracaklarına inandıklarını ifade eden Hasan Çavuşoğlu, "Biz de yönetimsel olarak gereken çalışmaları yapıyoruz. Her zaman, göreve geldiğimizden beri arkadaşlarımızla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Gerek transferler, gerekse kulüp işleyişi konusunda en iyisini yapmaya çalıştık. Başarılı da olduğumuzu düşünüyoruz. Halkımızdan da takdir görüyoruz, bu hepsinden önemli. Takımımızın ve şehrimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz, bu bizim boynumuzun borcu" dedi. 
"KUPADA SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray ile eşleştikleri hatırlatılan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu şöyle konuştu: Kupa maçları hiç belli olmuyor. Kupada tur atlayamayız diye bir durum yok. TFF 2. Lig ekibi Kırklarelisporumuz 2 tane Süper Lig takımını eleyerek çeyrek finale kaldı. Başkanları Volkan kardeşim sevdiğim bir kardeşimdir. Bu yüzden Kırklarelisporumuz diyorum. Hepsi bizim takımımız. Biz de sonuna kadar kupada devam etmek ve tur atlamak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz."