KERİM TOKSÖZ YAZDI:


Bu yazdığım yazımdam dolayı CHP'li bazı dostlarım bana kızacak ama gerçekleri de yazmadan, kamuoyuna aktarmadan da olmuyor açıkçası. 2019'in Nisan ayından buyana Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda CHP'li Muhittin Böcek oturuyor. 10 aydır CHP'li Böcek yönetiyor, Antalya'yı. Bu süreçte Böcek'li Büyükşehir Belediyesi, sadece yol yamadı, kaldırım düzenlemesi yaptı, su arızasını giderdi, bir de Alanya ile Mahmutlar'daki otobüscülerin birleşmesini sağladı. O'nun dışında Alanya'ya kazandırdığı bir eser de yok ortada. 
Alanya'da iki ana caddenin temizliğini bile yapmayı beceremedi Böcek. O nedendir ki Alanya'da bir çok cadde ve sokağı Alanya Belediyesi'ne devretti. 
Aysultan Kadınlar Plajı'nı bile açamadı, Alanyaspor Kamp Tesisi'nin inşasına bile başlayamadı. 
Alanya Hal Projesi durdu, Katı Atık Bertaraf Tesisi de beklemeye alındı Böcek'in başkanlığı döneminde.
Neredeyse bir yıla yakındır koltukta oturan Böcek'in başkanlığındaki Büyükşehir, sade sinekle mücadele yaptı, onu da eline yüzüne bulaştırdı. 
Her ay Alanya'ya gelme sözü verdi Böcek ama onu bile beceremedi. Seçim döneminde Alanya aşığıyım diyordu ama oy aşığı olduğunu herkese kanıtladı. 
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 'İşçi çıkarmayacaksınız' diyor ama Böcek, kendi partisinin kararına bile uymuyor, Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlemiyor bir anlamda. 
Böcek'in tek yaptığı iş ağlamak. Her gün para yok diyor, ağlıyor, Türel'i suçluyor ağlıyor. 
Tek derdi Türel'in yaptığı hizmetleri eleştirmek, Türel'in projelerini iptal etmek. 
Turizmin lokomotifi, tarımın başkenti ve ticaretin merkezi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu ağlama duvarına dönüştürdü Böcek. 
Sokağa iniyorum, herkes Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet üretemediğinden yakınıyor, 'Keşke elimiz kırılsaydı da Böcek'e oy vermeseydik' diyor. 
Henüz 10 ay öncesine kadar, 'Artık Türel gitsin, Böcek gelsin' diyenler bile bugün mumla Türel'i arıyor. 
Türel'in dönemindeki Büyükşehir'in hizmetlerini arıyorlar adeta. 
Türel, başkanlık koltuğundan bir gitti, Büyükşehir'in Alanya'ya hizmetleri bitti adeta. 
Alanyalı, 2024 yerel seçimini iple değil zincirle çekiyor adeta. Çünkü Türel geri dönsün, Alanya hizmetlere kavuşsun diyor sokaktaki seçmen. 
2019'un Mart'ında Türel'e oy vermeyen Alanya seçmeni, aslında Türel'i değil Alanya'yı cezalandırdı, bir anlamda.
Türel'in değerini de 10 ayda anladı Alanya seçmeni ama iş işten geçti. Son pişmanlık da bazen fayda etmiyor. O'nun içinde oy verirken, bin kere düşünüp öyle vermekte fayda var.