Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Onursal Başkanlığı'nı yaptığı Kestelspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta liderlik koltuğunu bırakmıyor. 
Ligde oynadığı 11 maçın 8'ini kazanan, birinde berabere kalıp, iki maçta da mağlubiyet yaşayan Kestelspor, rakip fileleri 20 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 8 gol gördü. 

Oynadığı 11 maçta 25 puan toplayan ve liderlik koltuğuna oturan Kestelspor, Pazar günü Konya Akşehir Stadyumu'nda Akşehirspor ile üç puan sınavına çıkacak. 
Akşehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kestelspor'da hedef Akşehirspor'u yenip, hem 3 puanı almak liderliği Manavgat Belediyespor'a kaptırmak istemiyor.  

Akşehirspor maçı öncesi Alanya Ozgur Medya'ya konuşan Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur, kısıtlı bütçeye rağmen mütevazi bir kadro oluşturduklarını söyledi. Ligde istikrarlı bir şekilde sonuçlar aldıklarını ifade eden Uğur, "Şehirdeki her insan, Kestelspor'un 3. lige çıkmasını gönülden istiyor. Kulübü her yönden katkı sunan Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Kestelspor'un içerde oynadığımız maçları izliyor. Belediye Başkanımızın desteğini yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. Kendisine Kestelspor adına çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız sayesinde şehir, Kestelspor'un çatısında birleşiyor, Süper ligdeki onurumuz Alanyaspor'dan sonra şehrin profesyonel liglerde bir takımının daha olmasını herkes istiyor. Biz de bu talebi yerine getirmek için çalışıyoruz ve çalışacağız da. Bugüne kadar ligde başarının elde edilmesinde emeği bulunan Yönetim Kuruluma, teknik heyet ve oyuncularım ile bizleri maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi