Başkanlığı döneminde Antalya Süper Amatör Ligi'nde (SAL)  namağlup olarak Kestelspor'u, Bölgesel Amatör Lige (BAL) taşımayı başaran Levent Uğur, tarihinde ilk kez mücadele ettikleri BAL 7'nci Grup'ta ise başarıdan başarıya koşuyor. 

Lige Karaman deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyet ile başlayan Muğla'da oynanan ikinci maçta Yatağanspor ile 0-0 berabere kalan Kestelspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ispartaspor maçında alınan 2-0'lık galibiyet ile Kestelspor, ligde adeta fırtına gibi esmeye başladı. Denizli deplasmanında Sarayköy'ü 1-2, evinde Konya Ereğli'yi 2-1, Burdur'da Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u 0-1, evinde Kepez Belediyespor'u 3-1'lik skorla yenmeyi başaran Kestelspor, Manavgat Atatürk Stadyumu'nda da lider Manavgat Belediyespor'u 4-1'lik skorla yıktı.   

Rakibinin üç puan gerisindeyken Antalya Derbisi olarak nitelendirilen maçta Manavgat Belediyespor'u 4-1'lik skorla yenerek, Manavgat Belediyespor'dan hem üç puanı, hem de liderliği alan Kestelspor, 17 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Ortaca Belediyespor'u konuk edecek. 

Kestelspor'in başarısında önemli pay sahibi olan Kulüp Başkanı Levenü Uğur, "Üst üste alınan 6 maç sonrasında takımımız bir ivme kazandı ve lider konuma geldi. Bizim her maçımız finaldir ve maçlara da öyle hazırlanıyoruz. Kestelspor Onursal Başkanımız ve Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in maddi ve manevi desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Her maçımıza da gelip, teknik heyet ve oyuncularımızı da motive eden Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in desteklerini inkar edemeyiz. 
Yönetim Kurulu Üyelerime, teknik heyet ve oyuncularım ile kulübümüze her türlü desteği veren sponsorlarımız ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kestelspor, Alanya'nın bir kulübüdür. Biz Alanya'yı, Alanya'da Kestelspor'u her zaman onure ediyor. Ligde elde ettiğimiz başarıların sonucunda 3. lige çıkmak istiyoruz. Bizim tüm hedefimiz bu yönde" dedi