Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bugün saat 16.30'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Trabzonspor ile 3 puan mücadelesine çıkacak. Abdulkadir Bitigen, Ekrem Kan ve Serkan Ok'dan oluşan Hakem Triosu'nun yöneteceği zorlu mücadele öncesi bu zorlu maçta sakatlıkları süren Lokman Gör, Juanfran Moreno ve Musa Çağıran, Turuncu-Yeşilli formayı giyemeyecek. 

Alanyaspor maçı öncesi Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Ekuban, Onazi, Sturridge, Abdulkadir Parmak ve Obi Mikel forma giyemeyecek. Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın durumunun ise bugün belli olacağı gelen bilgiler arasında.


BULUT İDDİALI KONUŞTU
Karşılaşacakları Trabzonspor maçına da değinen Bulut, kendi evinde iyi oynayan bir ekiple maç yapacaklarını belirtti. Bulut, ”Kendi evinde iyi oynayan bir ekip, taraftarı da arkasına alınca daha farklı sonuçlar elde edebiliyorlar. Saha içerisinde taraftardaki 12’inci gücü alabiliyorlar ama bizim için bir şey fark etmeyecek. Sonuçta bir maça çıkacağız, deplasman veya kendi evimizde olmamız fark etmiyor. Oyuna bir puanla başlıyorsunuz. Biz fazlasını almaya çalışacağız inşallah. O yüzden zor olan bir deplasmandan 3 puanla dönmek bizim adımıza çok iyi bir şey olacak. Tabii bu söylemekle değil, ilk başta çalışıp sahada doğruları yaparak Trabzonspor’dan 3 puan almaya çalışacağız” diye konuştu.