Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresi öncesi Mevcut Başkan Coşkun Karadağ ve Ömer Zavlak'ın ardından Sefa Çorbacı da bugün parti binasında düzenlenen törenle İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile görüşmesinden dolayı katılmadığı törende konuşan Çorbacı, "Her zaman üyesi olmaktan, gurur duyduğum partimizin demokrasi şölenini zenginleştiren diğer aday arkadaşlarıma başarılar dileyerek başlamak istiyorum. Partimizin her kademesinde göreve talip olan ve halihazırda görev yapan tüm değerli yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben gözümü bu partide açtım ve her zaman partimizin menfaatlerini gözetip bu çizgide siyaset yaptım.
Her zaman birlik ve beraberliği, sevgi ve saygıyı ön planda tutup, kimseye boyun eğmedim, bana inanan hiçbir partilimin de boynunu eğdirmedim.
Değerli dostlarım, yarım kalan bir hikayem vardı, onu tamamlamak için aday oluyorum, Alanya için hepimizin bir hedefi var, o hedefe birlikte koşmak için aday oluyorum. Ekonomik sıkıntıların altında ezilen fakir fukaranın sesi ve nefesi olmak için aday oluyorum. Baba ocağına küsenleri yeniden bu çatı altında toplamak için aday oluyorum. Ülkemiz için umut olan partimize hizmetkar olmak için aday oluyorum. Dağ tepe, köy mezra, ev ev dolaşarak çoğalan taraf olmak için aday oluyorum.
Gençlik örgütünde ter döktüğüm bu partiye, orta yaşımı ve hatta tüm yaşamımı feda etmek için aday oluyorum.
Umudunu yitirenlerin, işleri yolunda gitmeyenlerin, susanların ve susturulanların tek sığınağı olan partimizin Umut, Gelecek, Refah ve Özgürlük beklentilerine katkıda bulunmak için aday oluyorum. Ve sizlere söz veriyorum, O kongre salonunda göğüs göğüse mücadele edip kol kola çıkacağız.  Buraya gelerek hem şahsıma ben partimize güç verdiniz, emek verdiniz inanç aşıladınız. Hepinize binlerce teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi