Dünyada ilk kez Alanya’da düzenlenecek olan ve 6 kıtadan 25'in üzerinde kadın ile erkek plaj futbol takımın katılacağı Dünya Şampiyon Kulüpler Kupası  (World Winners Cup) bugün başlıyor. Kleopatra Plajı’nda bugün başlayıp, 27 Ekim'e kadar devam edecek olan World Dünya Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Rusya, Ukrayna, Danimarka, Belçika, Polonya, İtalya, İspanya, Çin, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri, Irak, İran, Bahreyn, Fas, Çekya, Lübnan, Tayland, Yunanistan, Macaristan gibi ülkelerin karşılaşacak. 
FUTBOLUN EFSANALERİ ALANYA BELEDİYESPOR TAKIMINDA
Dünyaca ünlü France Football Dergisinde dünyada bugüne kadar plajda futbolun efsaneleri olarak 10 sporcu seçildi. Bunların ikisi Alanya Belediyespor Takımında yerini alacak. Avrupa ve Dünya Kupalarında gol kralı olan, İsviçre Milli takımında oynayan Dejan Stankovic ve Altın eldiveni olan, geriden attığı gollerle ünlü İran Milli takım kalecisi Peyman Hosseini Alanya Belediyespor takımında Alanya’mızı ve ülkemizi temsil edecek.
TRT SPOR VERİYOR
Dünya Kulüpler Plaj Futbolu Şampiyonası'nda bugün Alanya Belediyespor, Meızhou Hakkaspor ile saat 16.00'da Kleopatra Plajı'nda karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleyi TRT Spor da canlı olarak yayınlayacak.