Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grupta mücadele eden Kestelspor bugün Milli Egemenlik Stadyumu'nda konuk ettiği Konya Ereğlispor'u 2-1 yenmeyi başardı. Maça iyi başlayan Kestelspor, rakibine oranla kontratak bir oyun ortaya koyarken, müsabakanın 7'nci dakikasında Mehmet'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. 
Maçın 10'ncu dakikasında gelişen Konya Ereğlispor atağında konuk ekip oyuncusu Sercan attığı gol ile maçta 1-1'lik eşitliği yakaladı. 
Maçın 23'ncü dakikasında rakibine faul yapan Kestelspor Kaptanı Veysel Aksu, sarı kart gördü. Hakeme itiraz edince de kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Müsabaka ilk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı. 

Maçın ikinci yarısında da 10 kişi mücadele eden Kestelspor, zaman zaman gerginleşen maçın 84'ncü dakikasında Remzi Can'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca Kestelspor, rakibine karşı 67 dakika 10 kişi oynadığı maçı 2-1 kazanarak, üst üste üçüncü galibiyetini de almış oldu. 

YÜCEL YALNIZ BIRAKMADI
Müsabakayı 90 dakika Kestelspor Başkanı Levent Uğur ile birlikte tribünlerden izleyen Kestelspor Onursal Başkanı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her gelişen Kestelspor atağında yerinde duramadı. Kestelspor'un attığı gollerde büyük bir sevinç yaşayan Başkan Yücel, maç sonu soyunma odasına inerek, teknik heyet ve oyuncuları alınan galibiyetten dolayı tebrik etti.