Gazipaşa 100 Milyon euro değerinde dev bir yatırım olan Green Park Otel’ine kavuşuyor. Alanya’nın yakından tanıdığı DM Grup kurucusu ve yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kılınç’ın inşa edeceği 5 yıldızlı Green Park Otel, 122.000 metrekarelik bir alana kurulacak. Green Park Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye’nin ilk yerli oto ampul üreticisi Adil Üstündağ, DM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılınç ile Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

122.000 METREKARELİK ALANA YAPILACAK

DM Grup kurucusu Mehmet Kılınç, Gazipaşa için çok önemli olan ve oldukça geç kalınmış bu dev otelin bölge halkı adına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “Denize sıfır konumundaki dev yatırım, Green Park Oteli 122.000 m2 alanda inşa edilecek. Otel tamamen hizmete açıldığında 100 milyon euro’luk dev yatırım ortaya çıkacak. İlçemize ve ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dileriz” dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Biz bölgede 18 imar planını tamamladık ve tapu kadastroya gönderdik. Son halini onaylayıp bize gönderecekler. Malum tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Korona virüs salgını yüzünden biraz işler yavaş ilerliyor. Gazipaşa adına İmar sorununun çözümlenerek otelin temelinin atılacağına çok sevindim” dedi.