Alanya'da inşaattan, markete, kuyumculuktan, otelciliğe kadar çok önemli yatırımlarla adından başarıyla söz ettiren Tekinoğlu Grup, güven, inanç ve samimiyet ile şehrin de geleceğine önemli noktada yön veriyor.  Sağlıklı büyümeye, sürdürülebilir rekabet avantajı oluşturmaya, bireysel ve toplumsal hayata olumlu etki yaratmaya yönelik gayret ve çaba içerisinde bulunan Tekinoğlu Grup, yılda 500 ile 1000 insana da iş imkanı sunuyor. 

Kar marjı düşük olmasına rağmen Demrtaş'ın inşaat sektörüne açılması için yeni 45'nci projesini inşa etmeye hazırlanan Tekinoğlu Grup, Syedra Garden Projesi'nin de temelini attı. Tekinoğlu Grup, bozulmamış doğal güzellikleri, yeşiliyle, deniziyle, uzun sahiliyle sakin ve huzurlu hayatın sabit adresi olan Demirtaş'a 50 daireli bir proje inşa ediyor. 

Tekinoğlu Kardeşler'in babası aynı zamanda Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Arif Ali Tekin, "2003 yılında kurduğumuz şirketimiz bünyesinde bir çok sektöre dönük yatırım yapıyoruz. 500 ile 1000 kişiye de istihdam sağlıyoruz. Dün. bsugün olduğu gibi bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek" dedi  
İŞTE DEMİRTAŞ'TA O PROJE
Her bütçeye uygun dairelerin bulunduğu Syedra Garden Projesi, hem Demirtaş'ın hem de bölgede sektörün de canlanması için büyük bir önem taşıyor. Demirtaş, bozulmamış doğal güzellikleri, yeşiliyle, deniziyle, uzun sahiliyle sakin ve huzurlu hayatın sabit adresidir.
Tekinoğlu Syedra Garden, Demirtaş’daki muhteşem konumu, harika doğası ve denize yakın mesafesiyle keyifli bir hayatın tüm beklentilerini karşılıyor.
4.376,20 m² geniş alan üzerine kurulu projede çevreye uyumlu mimarisi, peyzajı ve sosyal donanımları konforlu hayattan daha fazlasını sunuyor.
Projede, modern yaşamın temel ihtiyaçlarını karşılayan otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, bahçede kurulu kamelyalar gibi donatılar yer almaktadır.
Kapalı alanlarda fitness salonu, sauna, oyun ve oturma salonları dinlenme alanları duş, wc, soyunma odaları, sığınak ve depo gibi donanımlar, Tekinoğlu Syedra Garden’ın başlıca nitelikleridir.