Korkuteli Belediyesi'nin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Başkanı Ömer İşlek, bölgenin en önemli projesini inşa ediyor. 457 dekarlık alana inşa ettirip, açılışını yapmaya hazırlandığı Seyir Park Projesi'ni bugün MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ile birlikte gezip, projeye ilişkin de önemli bilgiler verdi. 

Başkan İşlek'in inşa ettirdiği Seyir Park Projesi'ne ilişkin görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP'li Durgun, "MHP'li Belediye Başkanımız, Korkuteli'ne çok özel ve güzel bir Seyir Park Projesi inşa ettiriyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan Seyir Park Projesi'ni gezdim. 457 dekar alan içinde, 3200 kişilik mesire alanı, 1200 kişilik anfi tiyatro, 400 kişilik et restaurantı. 
300 kişilik cafeterya. 250 kişilik organik kahvaltı alanı. seyir terası, 
macera parkı, survivor parkı, çocuk oyun alanları, paintball parkı, gokart alanı, 
at çiftliği, karavan kamp alanı, çadır kamp alanı, trekking yolları, ATV ve UTV safari alanları, spor yürüyüş parkurlarını içinde barındıran Antalya’ nın en büyük sosyal yaşam alanı olan Korkuteli Seyir Park’ta, Belediye Başkanımız Ömer İşlek bey ile beraber açılışa az bi zaman kala incelemelerde bulunduk.”