Alanya Belediye Meclisi'nde konuşan CHP'li Nazmi Zavlak, Alanya'nın Uğrak Mahallesi'nde kamping ruhsatı olmasına rağmen turistik tesis inşa edilmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel'in, 'Kasım ayında yıkacağız' sözüne rağmen tesisin yıkılmadığını söyleyen Zavlak, "İl Özel İdaresi döneminde buraya kamping yapılması için ruhsat verildi. Bu ruhsatı da 5 yılda yenilemesi gerekiyordu ama yenileme de yapılmadığı için ruhsat geçersiz sayılır. Kamping alanına turistik tesis yapılıyor. Burada Alanya Belediyesi çifte standart uygulama yapıyor. Belediyenin de Uğrak'ta tesise ilişkin doğru dürüst işlem yapmadığını görüyoruz" dedi. 

Başkan Yücel, "Söz konusu bölge için İmar Barışı'ndan yararlanılmış" derken, Zavlak ise o belgenin de iptal edildiğini söyledi.  

Zavlak, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Baki Tamer Telli'nin usülsüz olarak başkan yardımcısı olarak atandığına dönük İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin raporu olduğunu iddia ederek, "Halen bu şahıs görevde mi, yoksa görevden alındı mı?" diye sordu. Yücel ise Baki Tamer Telli'nin başkan yardımcılığı görevinde olmadığını söyledi.