Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, yıl sonu değerlendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.  Programa, 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve Basın mensupları katıldı.  Türkdoğan, yaptığı basın açıklamasında “Ülkemizde ekonomik kriz havası varmış gibi bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor” sözleriyle dikkat çekti. 
EN AZ YÜZDE10 İNDİRİN ÇAĞRISI
Türkdoğan,  2021 yılı içerisinde MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarının pandemi koşullarına rağmen devam ettiğini belirtti. 'Milli birlik ve dayanışma' kampanyasından söz ederek, çağrıda bulunan Türkdoğan, "Ülkede  suni bir şekilde ekonomik kriz havası varmış gibi bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor. Hepimizin malumu olduğu üzere ülkemizde özellikle dövizde bir dalgalanma meydana geldi. Tedbir ve önlemlerle de bu bir noktada durduruldu ve geldiğimiz noktada maalesef dövizin dalgalandığı süreçteki fahiş fiyat artışlarını hala geriye çekmeyen ticaret erbapları var şirketler var zincir marketler var bundan dolayı da genel başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla başlatmış olduğumuz bir milli birlik ve dayanışma kampanyamız var. Bu vesileyle bizler Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyamıza Alanya'daki bütün firma sahiplerinin bütün şirketlerin bütün esnaflarımızın destek vermesini en azından güçleri nispetinde en az yüzde 10 indirime gitmelerini talep ediyoruz. Teşkilatımız olarak esnaflarımızı ziyaret ederek bu talebimizi ilettik taleplerimize çok olumlu tepkiler aldık hemen gereğini yapıp fiyatlarını indiren esnaflarımız oldu. Onlara da  inşallah önümüzdeki günlerde tek tek teşekkür ve şükranlarımızı sunmak suretiyle paylaşımlarını yapacağız" dedi.
'SANCAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ'
Seçimlere yönelik de açıklamalarda bulunan Türkdoğan, "İnşallah cumhuriyetimizin 100. Yılında Lider Ülke Türkiye idealimizi Cumhur ittifakıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Lider Türkiye olarak emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ardından 2024 yılında yapılacak olan Mahanni idareler seçimlerinde de hedefimiz Alanya kalemizin burçlarında 800 yıllık Selçuklunun tarihi başkentinin uçlarında asılı olan sancağımızı bir dönem daha Alanya Kalemizin surlarında dalgalandıracağız” dedi. Türkdoğan, “2021 yılını İnşallah birkaç gün içerisinde tamamlayacağız 2022 yılının ülkemize milletimize Alanya'mıza Türk İslam alemine hayırlara vesile olmasını 2022’de sevdiklerimize demin ifade ettiğim gibi kucakla açacağımız Covidsiz günler geçirmenizi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
'BOŞUNA ÇABA HARCAMAYIN'
Türkdoğan’ın konuşmasının ardından sözlerine devam eden 23. dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Ülkemizde eksik olan üç şey var. Sermaye birikimi, denetim, planlama. Şimdi mevcut hükümetimiz bunları da yapmaya başladı. Ufak tefek ataklar yaşıyoruz. Döviz kurlarındaki ataklar siyasal beklentili ataklar, dış müdahaleler ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan operasyonlar var. Türkiye'yi geriye götürmenin bir şansı kalmadığını bizimle uğraşan rakiplerimiz olan ülkelerde anlayacaklar, anladılar yavaş yavaş teslim olmaya da başladılar. Türkiye artık üreten ihraç eden cari fazla veren enerjisini bu arayan bulan insanlarına mutluluk noktasında her gün ilave kazanım getiren bir ülke konumuna gelmek üzere. Türkiye artık yüksek teknoloji üretiminin ülkemize getireceği kazançları savunma sanayinde test ederek görmüştür. Herkes bir Siha lafı yapıyor evet savunma sanayinde yüksek teknoloji elde etmiş olduğumuz kazanımlar ülkemizin önünü açmıştır. Bu saatten sonra ülkemiz yüksek teknoloji üreten ülkeler sınıfına girecektir. Herkes rahat olmalı Türkiye'de karamsar tablo çizmek için televizyon ekranlarında gazete sayfalarında çaba harcayanlar boşuna çaba harcamasınlar.” dedi.
'ÜLKEMİZ DÜNYA’NIN İLK 10 ÜLKESİ ARASINA GİRECEK'
“Türkiye yolunu çizdi” sözlerine yer veren Yıldız, “Türkiye milli duruşuyla milli ekonomisiyle dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girecektir" dedi. Yıldız, “İki tane sorunumuz kalmıştır arkadaşlar birincisi kur atakları ikincisi ise enflasyon. Ülkemiz önümüzdeki yıldan itibaren ülkemiz cari fazla vermeye başlayacaktır. Önümüzdeki yıldan itibaren Kendi doğal gazımızı kullanmaya başlayacağız inşallah petrol aramalarda hızlandı. En önemlisi yenilenebilir enerjide ülkemiz çok büyük adımlar atmıştır İnşallah bundan sonraki süreçte bu fosil yakıtlara da ihtiyaç kalmayacak. Umutsuz olmamıza gerek yok. Hiç kimse dolar üzerinden Türkiye'ye terbiye etmeye kalkmamalı. 2022’nin hepimize  ülkemize büyük umutlarla gireceğimizi düşünüyorum Türkiye'yi çok güzel günler bekliyor. Turan bekliyor, kızıl elma bekliyor” sözlerine yer verdi.