Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp, tüm dünyayı etkisi altına alan, milyonlarca insanın ölümüne neden olan Corona Virüsü salgınına karşı Türkiye'de ilk tedbir alan yerel yöneticilerin başında gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Corona Virüsü sonrası da önlemlerini gevşetmek yerine tam aksine sıklaştırıyor. 

Vatandaşların sağlığı için şehirde sıkı tedbir alan Başkan Yücel, 1 Temmuz'da açılması planlanan Nikah ve Düğün Salonları'nda da bir dizi tedbirler uygulamak için belediye bünyesinde çalışan bir çavuş, bir şef ve 22 personeli sağlık eğitimine tabi tutuyor. 

Corona Virüsü salgınına karşı 13 Düğün Salonu'nda görev yapacak personellere uyacakları kurallar ve alacakları önlemlere karşı eğitim verdiren Başkan Yücel, salonun girişinde düğüne gelenlerin tek tek ateşlerinin ölçülmesi ve maskesiz de içeriye alınmasını da istedi. 
Ayrıca Başkan Yücel'in talimatıyla şehirde salonlar her düğün öncesi ve sonrası Corona Virüsü salgınına karşı ilaçlanacak, salonlarda dezenfeksiyon malzemeleri de bulundurulacak.