Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'da en güvendiği isimlerden birisi Baki Tamer Telli. 2014 yerel seçimi sonrası taşeron işçi olarak işe aldığı, daha sonra da Danışmanlık görevine getirdiği Baki Tamer Telli'yi, bir süre sonra Özel Kalem Müdürü yapmıştı. Başkan Yücel'in Özel Kalem Müdürlüğü görevine atayıp, memuriyet hakkı kazandırdığı Telli, 2019 seçimi sonrası da Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanmıştı. 

Ankara'da gittiği her bakanlığa yanında Telli'yi götüren, belediye içersinde en çok güvendiği 3 isimden birisi olan Telli'yi Hasan Ağalar Konağı'nda çalışması için büyük bir makam odası tahsis eden Başkan Yücel, daha sonra ise Alanya Belediye Hizmet Binası'nda da büyük bir odayı Telli'ye vermişti. 

Başkan Yardımcısı Telli, kendisine büyük bir makam odası tahsis eden Başkan Yücel'in onayıyla belediye içersinde de çalışmalar yapmıştı. Başkan Yücel'in ise Telli'ye tahsis ettirdiği bu odayı boşalttırıp, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rabia Eşit'e tahsis ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Belediye Hizmet Binası'nda makam odası kalmayan Telli, Hasan Ağalar Konağı'nda çalışmaya devam etmişti. 

Başkan Yücel'in Telli'yi Hasan Ağalar Konağı'ndaki makam odasını da boşalttırıp, Cikcilli'de bulunan Ek Hizmet Binası'na gönderdiği iddia edildi. Telli'ye Cikcilli'de küçük bir oda tahsis ettiği iddia edilen Başkan Yücel'in Telli'yi görevden almak istediği ancak kendisinin istifasını sunması için süre tanıdığı da gelen haberler arasında. 
Öte yandan Başkan Yücel'in Alanya Belediye Hizmet Binası'nda 7 başkan yardımcısından sadece Telli'ye makam odası vermediği de gözlemlendi.