Alanya'yı 3. ligde temsil eden Kestelspor ile Şile Yıldızspor arasında bugün Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanan maçta gergin anlar yaşandı. Maçın Orta Hakemi Burak Güner'in maç süresince yanlı kararlar vermesi, 12 dakika uzatılması gereken maçta 7 dakika uzatma vermesi Kestelspor Yönetimi'nin ve taraftarların tepkisine neden oldu. 

Maç sonunda Kestelspor Yöneticileri ve taraftarlar, maçı yöneten Orta Hakem Burak Güner'e sözlü olarak sitemlerini dile getirirken, maçın ardından tribünleri boşaltmak isteyen polisler ile taraftarlar arasında sürtüşmeler yaşandı. Taraftarar ile polisler arasında sürtüşmeyi izleyip, sahaya iniş merdivenlerine kadar inen Başkan Yücel, burada bir süre oturduktan sonra maçın hakemleri, gözlemcisi ve temsilcisine sitem etti. 

Maçın yanlı yönetildiğini ve ortamın gerginleştirilmesi nedeniyle maçın hakemlerine, gözlemcisine ve temsilcisine sitem dolu sözler sarf eden Başkan Yücel, "Maçı iyi yönetmiyorsunuz, ortamı da gerginleştiriyorsunuz. Taraftarla polisleri de karşı karşıya getiriyorsunuz. Yazık değil mi polislere? Bu polislerin ne günahı var. Yazıklar olsun sizlere" diyerek maçı yanlı yönetem hakemlere veryansın etti.