3 gün sürecek olan yarışlar Alanya Gençlik Merkezi önünden start aldı. Büyük erkekler, genç erkekler U19 ve büyük kadınlar kategorilerinde sporcular kıyasıya mücadele etti. Büyük erkeklerde Samet Bulut birinci, Doğukan Arıkan ikinci ve Mehmet Kanat üçüncü oldu. Büyük erkekler takım klasmanında birinci Spor Toto Spor Kulübü, ikinci Konya Büyükşehir Belediye Spor ve üçüncü Pamukkale Gençlik Spor Kulübü oldu.

Büyük kadınlarda birinci Azize Bekar, ikinci Sevim Gerçek ve üçüncü Ezgi Bayram oldu. Genç erkeklerde birinci Ramazan Yılmaz, ikinci Deniz Başkaya ve üçüncü Mustafa Tarakçı oldu. Genç erkekler takım klasmanında birinci Torku Şeker, ikinci Pamukkale Gençlik Spor ve üçüncü Konya Büyükşehir Belediye S.K. oldu.

Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve organizasyon yetkililerinin elinden aldı. Yarın yarışlar Yeşilöz Köyü’nde; genç kadın U19, yıldız B U15, yıldız A-B kadın, masterlar ve yıldız A U17 kategorilerinde devam edecektir.