Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yakın çalışma ekibinden olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi Erkan Demirci, AK Partili Menderes Türel döneminde çözülmeyen Tosmur'un alt yapı problemini ortadan kaldırmak için çalışma başlattıklarını açıkladı. 
Demirci, "Tosmur Belediye Hizmet Binası, Alva Sitesi, Sağlık Ocağı ve devamında Sunprime Otel'in bulunduğu bölgede ne zaman yağmur yağsa su baskınları yaşanıyordu. Bu sorunun çözülmesi için 2014-2019 yıllarında çok kez konuyu AK Partili arkadaşlara ilettik ama çözüm bulamadık. 
Söz konusu bölgenin sorununun çözümü yatırım programa alınmasına rağmen çeşitli sebeplerle bir türlü ihale edilememişti. Bu dönemde yapımını görmek bana kısmet oldu" dedi. 

Demirci sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her yağmurda su baskınları yaşanan Tosmur Mahallesi Alva Sitesi ve civarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in talimatıyla eski Tosmur Belediye Hizmet Binası, Alva Sitesi, Sağlık Ocağı ve devamında Sunprime Otel güzergahında 1000'lik beton borularla yağmur suyu kanalı yapımına başlandı. Çalışma bir hafta içerisinde sonlanacak ve inşallah bölgede yaşanan su baskınları önlenecek."