İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine “Korona Virüs Salgını” konulu ek genelge gönderdi. Genelgeye göre  7 gün boyunca her gün ayrı konuda olmak üzere ülke genelinde denetimler gerçekleştirilecek. Dün itibarıyla İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda başlayan denetimler bugün de sürecek. 
EKİPLER DENETİMDE
Covid-19 denetimleri için oluşturulan ekipler sabah saatlerinde restoran, lokanta, kafe gibi işletmeleri denetledi. İskele bölgesindeki işletmeleri de denetleyen ekipler iş yeri sahipleri ile vatandaşların kurallara uyup uymadığını kontrol etti. Kurallara uyan işletme sahiplerine teşekkür eden ekipler, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına bundan sonra da uyulmasını istedi. 
SIRA TOPLU ULAŞIMDA
Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bugün, şehir içi ve şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçları, okul servisleri ile havalimanı, otogar gibi yerler denetimden geçecek.

İŞTE DENETİM GÜNLERİ
21 Ekim Çarşamba: Sanayi bölgeleri, toplu işçi çalıştırılan fabrika, işletme
22 Ekim Perşembe: Tanılı ya da temaslı olması nedeniyle izolasyona tabi kişiler
23 Ekim Cuma: AVM’ler, cami ve mescitler, halı sahalar/spor tesisleri
24 Ekim Cumartesi: Cadde, sokak, park ve bahçeler, piknik alanları, pazaryerleri, sahiller
25 Ekim Pazar: Berber/kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, düğün ve nikah salonları, lunapark/tematik parklar.