ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurulacak olan Onkoloji Ünitesi’nin ilk ayağı olan Kemoterapi, Talesemi  ve Aferez Üniteleri hizmete açıldı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, ALKÜ Rektörü Prof.Dr. Ekrem Kalan ve Hastane Başhekimi Prof.Dr. Hüseyin Lakadamyalı bir araya gelerek, Onkoloji Ünitesi ile ilgili son gelişmeleri masaya yatırmış ve ünitenin açılması için atılacak adımların düğmesine basmışlardı.

“NADİR ONKOLOJİ ÜNİTELERİNDEN BİRİSİ OLACAK”

Onkoloji Ünitesi’nin açılması için ilk ve en önemli aşama olan ünitelerin açıldığını belirten İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, “Onkoloji Ünitesi’nin ilk ayağı olan Kemoterapi, Talesemi  ve Aferez Ünitelerini hizmete açtık. İnşallah bundan sonraki süreçte de, özellikle onkoloji bölümü ile ilgili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.  Onkoloji bölümünün yapılması, Alanya'da hizmet vermesi ve bölgemizdeki hastaları bu hizmetten yararlandırmak için sürecin takipçisi olmaktayız. İnşallah önümüzdeki süreçte Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi diğer alanlarda olduğu gibi, onkoloji alanında da vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vererek, nadir onkoloji merkezlerinden bir tanesi olacak.” dedi.

HASTANEMİZE TAM DESTEK

Alanya’daki sağlık yatırımlarının devam edeceğini altını çizen İlçe Başkanı Toklu, ”Eğitim ve Araştırma Hastanemiz kısa bir sürede beklenen performans ile hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmekte. Alanya’daki birçok yenilik ve ilki hastanemizde gerçekleştirerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için, üniversite ekibimiz çalışmalarını sürdürmekte. Sağlık Bakanlığımız bu konuda hastanemizi sürekli destekliyor. Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, bölge Milletvekillerimize, ALKÜ Rektörü Prof.Dr. Ekrem Kalan’a teşekkür ederim.