Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Antalya DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan ve Mahalle Muhtarları ile bugün AK Parti Alanya İlçe Teşkilatında toplantı gerçekleştirdi. Başkan Toklu yaptığı açıklamada;
‘‘Geçtiğimiz hafta  Alanya Hacımehmetli, Bademağacı, Karakocalı, Çıplaklı, Şıhlar, Cikcilli, Oba mahalle muhtarları, Gündoğmuş Beden, Karaköy, Belistir, Çamlıalan, Dobul, Pazaryeri mahalle muhtarlarımızın ve Gökbel, Gömürgen, Samsa, Kadıyakası yayla halkımız taleplerini İlçe teşkilatımızda yaptığımız toplantıda tarafımıza iletmişlerdi. Dere ıslahı ve sulama suyu sıkıntılarını dile getiren muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla beraber hazırladığımız çalışma dosyamızı  Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Sayın Hayrullah Coşkun’a yapmış olduğumuz ziyarette sunmuştuk. Sayın Hayrullah Coşkun’un  yapmış olduğu değerlendirmelerin ardından, bugün DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Tuncay Aykan ile birlikte muhtarlarımızla tekrar İlçe Teşkilatımızda bir araya gelerek konuları detaylarıyla değerlendirdik. Toplantımız sırasında Hacımehmetli Mahallesi köprübaşı yaylası ayan dere gölet barajının ihalesinin biran önce tamamlanması için yapacağımız çalışmaları ve bölge yaylaları tarım arazilerinin sulama suyu sıkıntısının giderilmesi için gerekli değerlendirmelerde de bulunduk.
Toplantımızın ardından Çıplaklı, Mahmutlar ve Kargıcak Mahallerimizde ki dere ıslahı, Demirtaş çayı temizliği ve sulama kanallarını, Seki Mahallemizde yol kenarında bulunan dere ıslahı, Son olarak da Kestel Mahallemizde dere temizliği hakkındaki tüm sıkıntı ve sorunları yerinde  detaylı inceledik.
Şu hususu tekrar belirtmekte fayda var; bu zamana kadar Alanya’da iktidarımızın her yatırımının takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Alanya’mızın gelişmesi için tüm çabamızla çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın isteği doğrultusunda nereye hangi yatırım gerekli ise onu gerekli yerlere anında ilettik ve olumlu dönüşler  aldık. Vatandaşlarımıza karşı sorumluluğu bulunan ve her vatandaşımızın sorununu kendi sorunumuz olarak bilmekteyiz.’’ ifadelerine yer verdi.