Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan bugün D2 belgesi sahibi bazı üyelerle kahvaltıda buluştu. ALMOS A.Ş'de düzenlenen kahvaltıya bir kısım D2 belgesi sahibi üyeler katılırken, diğer D2 belgesi sahibi olan üyelerin ise önümüzdeki günlerde kahvaltıya davet edilip, sorunlarının dinleneceği bildirildi. 

D2 belgesi sahibi üyelerle kahvaltıda sorunları dinleyen Başkan Özkan, "D2 belgesi sahibi olan ve transfer işi yapan üyelerimizle kısım kısım kahvaltıda buluşuyoruz. İlk kahvaltı organizasyonu bugün yaptık. Bundan sonra üyelerimizle seçimden seçime değil, yılda en az 1 veya iki kere buluşup, hem onların sorunlarını dinleyeceğiz, hem de yaptığımız çalışmaları kendilerine anlatma imkanı bulacağız" dedi. 

Transfer işi yapan üyelerin birlik ve beraberlik içersinde hareket etmesini isteyen Özkan, "Akaryakıta gelen zamlarla ulaşım sektörü esnafı da zor günler yaşıyor. Giderlerimizin artmasıyla esnafımızın geliri azaldı. Kendi aramızdaki rekabeti bitirirsek, ortak bir fiyat belirlersek zararına çalışmamış oluruz. Rekabeti sonlandırmak için de ortak bir karar almak istiyoruz. Bunun içinde üyelerimizin de bu konuda ortak bir karara varmaları en büyük dileğimiz" diye konuştu.