Alanya Özgür Medya (www.alanyaozgurmedya.com) İmtiyaz Sahibi Kerim Toksöz, 18 yıllık bir kulübü profesyonel lige taşıyarak, tarihi bir başarıya imza atan Levent Uğur'u kutladı

Toksöz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 
"Alanya'nın temiz yürekli insanları her zaman tarihi başarıya imza atıyor. Alanyalı gözünü karartırsa, hedefinden sapmazsa Alanya'yı her zaman onurlandırıyor, gururlandırıyor. Buna en son imzayı atan isim Levent Uğur. Elbette bu başarı tesadüf değil. Çünkü Türkiye'de 8-10 milyon TL para harcayıp, bırak 3. lige çıkmayı Bölgesel Amatör Lig'de bile başarı elde edemeyen kulüpler varken. bir mahalle takımını alıp, zirveye taşıyan isimdir Levent Uğur. 

Bırakın Antalya'da, Türkiye'de önemli bir başarıya imza attı Levent Uğur. Çünkü yeri geldi, kulübü ekonomik krize girdi, yeri geldi oyuncularına dağıtacak para bulamadı. Ama o hiç bir zaman yılmadı. Herşeye inat 3. ligi hep hedefledi. Kulübü ekonomik krizdeyken bile pes etmedi, sahada ter döken oyuncularına verdiği sözü hiç bir zaman tutmamazlık yapmadı. 

Bir gün geldi, kulübünün ekonomik sorununu çözdü. Bir gün geldi sportif başarısızlıkların ardından, 'Artık başkanlığı bırakır' dediler. O herşeye kulak astı, asılsız dedikodulara aldırış etmedi. Her söyleneni duydu ama içerledi ama içine attı. Hiç bir zaman başarısızlıkta başkasını da suçlamadı, başarıyı da hiç bir zaman tek başına sahiplenmedi. 

Centilmenliği hiç bir zaman bırakmadı. Her deplasmanda tribünlere alınmadığı zaman bile beyefendi kişiliğinden ödün vermedi, rakipleri ile söz düellosuna girmek yerine o her zaman takımını ateşledi. Masa başında değil, sahada kazanmayı tercih eden bir Başkan oldu. Her zaman temiz futboldan, dürüstlükten yana tercih yaptı. 

Kestelspor her maçta yıkıldığında Alanya'da birileri kına yakarken, kaybedilen her maç sonrası gözyaşı döken bir isimdi Levent Uğur. Yani Levent Uğur, Kestelspor için her şeyini feda etti. Ekonomisini Kestelspor için feda etti, çocuklarına ayırmadığı zamanı takımı için ayırdı. Gün geldi çocuklarını görmedi ama Kestelspor'un başarısı için hem nakdini hem de vaktini harcadı. 

Bugün Kestelspor, tarihi bir başarıya imza atmışsa, 18 yıllık mazisinde profesyonel lige yükselmişse bu başarının mimarı Levent Uğur'dur. Levent Uğur, hem kendi adını hem de Kestelspor'un adını tarihin sayfasına altın harflerle yazdırdı. Levent Uğur'un başarısıyla onurlandım, gururlandım. Levent Uğur ile ne kadar övünsek, gururlansak azdır. Tebrikler Levent Başkan, tebrikler Kestelspor. İşte şampiyon, işte şampiyon Başkan."