Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış, Corona Virüsü salgınına karşı tedbir amacıyla yaptırdığı Covid 19 testinin pozitif çıkması sonucu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında tutuluyordu. Bir süre hastanede doktorların gözetiminde tedavi gören Başkan Çalış dün itibariyle hastaneden taburcu edilip, evine gönderildi. Başkan Çalış, 14 gün de evinde kendini izole ettikten sonra ikinci testini de yaptıracak.  

Hastanede tedavi süresince kendisini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Çalış, "Bu süreçte benden manevi desteklerini ve dualarını esirgemeyen, sosyal medya aracılıgıyla ve telefonla bizzat arayarak bana güç veren  sizlere, tedavi sürecimi başından beri takip eden ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Doktor Sayın Hüseyin Lakadamyalı' ya , hassasiyetle konuyu takip eden İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Doktor Sayın Şakir Özgür Keşkek'e bölümde çalışan tüm sağlık personelimize ve herkese ayrı ayrı teşekkür eder , hürmetlerimi sunarım" dedi. 

Başkan Çalış sözlerini şöyle sürdürdü:
"Her seyin başı sağlik olduğunu bir kez daha ögrenmiş bulunmaktayım. Sizleri seviyorum. Hayatta kalmanızı, sevdiklerinizle birlikte olmanızı istiyorum. Bu yüzden nacizane tavsiyem, LÜTFEN MASKE , MESAFE VE TEMİZLİK KURALLARINA DİKKAT EDELİM. Sevdiklerimizden ayrı kalmayalım. Dualarım şifa bekleyen tüm hatalarımız için. Herkese acil şifalar diliyorum."