Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanlığı'na aday olan Harun Gökçe, 2019 yılında Sapadere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sapadere Yayla Şenliği'nde açık arttırma usülüyle yapılan ağalık yarışında 20 bin TL teklif vererek, ağa seçilmişti. 

Sapadere Yayla Şenliği'nde 20 bin TL ile en yüksek rakamı veren Gökçe ağa seçilirken, Çetin Yatçılık Sahibi Kemal Çetin ise yarışta ikinci olmuştu. Yapılan ağalık yarışını kazanan Gökçe, aradan bir yıllık süre geçmesine rağmen şenlik alanında vaat ettiği 20 bin TL ücreti Dernek Yönetimi'ne ödemedi. 

Dernek Yönetimi'nin tüm uyarısına rağmen Gökçe yapılan uyarılara rağmen parayı ödemedi. Gökçe'nin ağalık ücretini, 'Pandemiden dolayı işlerimiz iyi değil' yönündeki mazeret bildirmesine rağmen Dernek Yönetimi, ağalık seçiminde ikinci olan Kemal Çetin'i 2019 Yılı Sapadere Yayla Şenliği ağası ilan etti. 
Dernek Yönetimi, ağalık parasını ödemeyen Gökçe'nin fotoğrafının bulunduğu afişi de mahalle girişindeki panodan sökerken, yerine ise yeni ağa ilan ettikleri Kemal Çetin'in fotoğrafını astılar. Sapadere Kanyonu Kavşağı'ndaki ağalık panosunda artık Gökçe yerine Kemal Çetin'in fotoğrafı bulunuyor.