KERİM TOKSÖZ YAZDI:

Türk turizmi, tarımı ve ticaretinin markası Alanya'nın marka değerini yükselten bir Belediye Başkanı var. Koltukta oturan değil, sokakta koşturan, yatan değil, çalışan bir Belediye Başkanı var bugün Alanya'nın. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sayesinde Alanya'nın marka değeri yükseliyor. Sadece Alanya ile Antalya arasında değil, Alanya ile Ankara arasında mekik dokuyan Adem Murat Yücel var. 7 yıllık Alanya Belediye Başkanlığı döneminde çok önemli projelere imza attı. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürdü, tozlu raflardaki projeleri indirip, hizmete açtı, başarılmayan çok önemli projelerin de inşasını başardı. 
Alanyalıların 30 yıldır hayali olan Teleferik Projesi'ni raftan indirip, hizmete açtı. Bu proje ile Alanya Kalesi'nin trafik sorununu çözdü. Tavşandamı Projesi'ni inşa ederek, Alanyalılara rahat bir nefes aldırdı. Güneşten enerji üretip, Alanya Belediyesi'nde tasarruf dönemi başlattı. Kendi elektriğini kendi üreten Türkiye'deki ender belediyelerden bir tanesidir Alanya Belediyesi. Syedra Kalesi'ni de ayağa kaldırıp, turizme kazandırıyor Adem Murat Yücel. Tarihi dokulara dokunup, onları da turizme açıyor Adem Başkan. Ehmedek Çarşısı'nı da restore edip, tarih kokan çarşıyı da yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuyor. Alanya Doğu Çevreyolu Projesi'ne katkı sunarak, Alanya trafiğine de bir nefes aldırıyor Adem Murat Yücel. 
Ve ranta kurban gitti mi gitmedi mi tartışmalarının odağındaki 40 dönümlük Karayolları arazisini de Millet Bahçesi'ne dönüştürüyor Adem Başkan. Her projesi, her adımı Alanya'ya çok şey kazandırıyor Adem Başkan'ın. Bir Ankara'ya gitti, Karayolları arazisini Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi için onay aldı. Alanyalıların içi rahat olsun, Karayolları arazisi rantçıların değil sizlerin mekanı oluyor. Bu konuda Adem Murat Yücel'e bir teşekkür borcumuz var. 
Alanya'nın marka değerini yükseltecek daha çok proje var. Bunlardan birisi de Akdağ Kayak Merkezi. Hayallerimizdeki Akdağ Kayak Merkezi'nin hizmete açılması için hepimiz can atıyor, bu projenin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. 
Bu raftaki Akdağ Kayak Merkezi Projesi konusunda herkes söz verdi, 'Yaptırıyorum, yapılıyor' diyerek bizi çok kandırdılar. Verdiği sözler konusunda seçmeni aldatmayan, aldanmayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in sayesinde Akdağ rüyamız da gerçeğe dönüşüyor. 
Akdağ Kayak Merkezi Projesi'nin de eli kulağında. Akşam sabah Ankara'dan müjdeli haber gelir, Akdağ Kayak Merkezi Projesi'ne kazma vurulur. Yeter ki biraz sabredelim. 
Eğer Adem Murat Yücel, isterse her projeyi Alanya'da inşa eder, insanların hizmetine sunar. 
Tabiki bu projeler, Alanya'nın marka değerine değer katacak projelerdir. 
Elbette Adem Murat Yücel'in projesi bunlarla bitmiyor. 
Adem Başkan'ın en büyük projesi, Alanya'nın İl olmasıdır. Yani Alanya'nın İl olmasının açıklanmasıdır. Bu konuda da azim ve kararlılıkla çalışıyor Adem Murat Yücel. Hepimizin en büyük isteğidir Alanya'nın İl olması. 
Alanya'nın İl olmasını en çok kamuoyuna aktaran isimdir Adem Murat Yücel. Alanya'nın İl olmasını hepimizden daha çok istiyor, bu konuda da çalışıyor. Ankara'da lobi çalışması yapıyor, hem kendi partisine, hem de AK Parti'de dostlarına baskı yapıyor. 
Alanya'nın İl olması için kendini ateşe atıyor adeta. 
Yani Alanya'nın marka değerini Yücel'ten, Alanya'nın İl olması yönünde çırpınan bir Belediye Başkanı var Alanya'nın. Ben inanıyorum ki, bir çok projeye imza atan Adem Murat Yücel, isterse Alanyamız 2023 yılındaki seçimlerden önce İl olur. 
Yücel, Alanya'yı İl yaparsa ömür boyu başkanlık koltuğunda oturur ve kimsenin de yıkmaya gücü yetmez diye inanıyorum. 
Adem Murat Yücel, Alanya'yı yücelttikçe Yücel'iyor, memlekete projeler kazandırdıkça seçmenin gönlünü de kazanıyor. 
Benden bugünlük bu kadar. Kalın sağlıcakla.