Türkdoğan mesajda şu ifadeleri kullandı:
"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluşa vesile olan bir Ramazan ayını daha idrak ederek, milletçe kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. 
Rahmet, bereket, yardımlaşma, dayanışma ayı olan birçok hikmeti, fazileti, fırsatları içerisinde barındıran oruç ayını uğurladık. 
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla başlatılan; “Kardeşlik ve Dayanışma Kampanyası” kapsamında, bizlerde MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak 1.500 ihtiyaç sahibi ailemizin sofralarında tuzumuz olsun düşüncesiyle kapılarını çaldık, Ramazan ayının son gününe kadar gönüllere girmeye çalıştık. Yine Ramazan Ayı boyunca Teravih namazları sonrası camilerimizde vatandaşlarımıza ikramlarda bulunarak bir araya geldik. Ramazan sohbetleri gerçekleştirerek, mübarek Ramazan ayının maneviyatını hep beraber yaşadık. Daha dün “Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan” derken, mübarek Ramazan Ayının sonu geldi ve bu mübarek ayı taçlandıran Ramazan bayramımıza kavuşuyoruz. 2 yıldır pandemi nedeni ile buruk bir şekilde idrak ettiğimiz bayramlarımızı Kovid-19 ile mücadelenin başarıya ulaşmasıyla birlikte geride bırakmanın ve bundan sonraki bayramlarımızı da manevi huzur, sevinç ve güzelliklerle ,toplumun tüm kesimlerini birbiri ile kaynaştıran, birlik ve beraberliğimizin güçleneceği, büyüklerin ziyaret edilip küçüklerin sevileceği ve sevindirileceği Bayramlar olarak görüyor ve memnuniyetimi ifade ediyorum. Bayramımızın küskünlüklerin, dargınlıkların son bulduğu, manevi anlamda kucaklaşacağımız, Kovid-19 salgınından tamemen kurtulacağımız, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınların müjdecisi olması dua ve temennilerimle; Kahraman Şehitlerimizi rahmetle, hürmetle anıyor; şehit analarımızın, şehit babalarımızın ve şehit yakınlarımızın bayramını gönülden kutluyorum. Gazilerimize en iyi dileklerimi sunuyor, halen tedavi altında bulunanlara şifa temennilerimle hayırlı bayramlar diliyorum.
Büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin ve Alanya’mızın mübarek Ramazan bayramını kutluyorum."
Türkdoğan, Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 13.00'da parti binası önünde bayramlaşma töreni düzenleyeceklerini de açıkladı